Πολιτική Δωρεάν Αποστολής Προϊόντων
Η αποστολή γίνεται ΓΡΗΓΟΡΑ και ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 50 € και για όλη την Ελλάδα. Το ποσό αυτό είναι το τελικό και υπολογίζεται μετά από τυχόν εκπτώσεις ή προσφορές. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές (όπως αυτές χαρακτηρίζονται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε) ισχύει διαφορετικός τιμοκατάλογος, που θα αναγράφεται στην φόρμα παραγγελίας σας. Για παραγγελίες κάτω των 50 € η αποστολή κοστίζει 2 € για την Αθήνα και 4 € για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Αποστολή εντός 1-3 ημερών
Η αποστολή γίνεται μέσω εταιρείας courier (ACS) αλλά και πολλών άλλων αξιόπιστων μεταφορέων για την παροχή ταχείας εξυπηρέτησης. Για παραγγελίες που δίνονται έως τις 14.00 μμ μίας εργάσιμης ημέρας, οι περισσότερες από αυτές θα αποσταλούν την ίδια μέρα και θα τις παραλάβετε σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. 
Καθυστέρηση Παραγγελίας
Παρακαλούμε σημειώστε ότι για κάποια εμπορεύματα θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να φτάσουν. Οι χρόνοι αποστολής για τα προϊόντα αυτά θα αναφέρονται απευθείας στη σελίδα λεπτομερειών του προϊόντος.
Τα ακόλουθα μπορεί ενδεικτικά να έχουν ως αποτέλεσμα καθυστερημένη παράδοση της παραγγελίας:
- Λανθασμένη διεύθυνση αποστολής.- Καθυστέρηση ή πρόβλημα στην πληρωμή.- Παραγγελίες που καθυστερούν επειδή περιέχουν μεγάλη ποσότητα από ένα μόνο εμπόρευμα, πράγμα που θα μπορούσε να προκαλέσει εξάντληση αποθεμάτων (σημείωση: πρόκειται για μια σπάνια περίσταση)- Μη δυνατότητα παράδοσης από την εταιρεία courier (π.χ. άσχημες καιρικές συνθήκες, γενική απεργία κλπ.)
Παρακολούθηση της αποστολής της παραγγελίας σας
Μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας θα σας στείλουμε e-mail επιβεβαίωσης της αποστολής.
Πού βρίσκεται η παραγγελία μου;
Εάν οι δικές μας πληροφορίες δείχνουν ότι η παραγγελία έχει παραδοθεί και εσείς δεν την έχετε λάβει, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει παντού. Στην περίπτωση αυτή καθώς και όταν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες ή οι πληροφορίες μας δείχνουν ότι το εμπόρευμα έχει επιστραφεί σε εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail ή τηλεφωνικά. Μπορεί να έχουμε λάθος διεύθυνση αποστολής ή οδηγός μπορεί να προσπάθησε να παραδώσει τα εμπορεύματα αλλά να μην τα κατάφερε κ.ο.κ.
Εάν δεν βρίσκεστε σπίτι
Ο οδηγός θα ζητήσει υπογραφή κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Αν δεν βρίσκεστε στο σημείο παράδοσης παραγγελίας, η εταιρεία ταχυμεταφορών θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας παραδώσει την παραγγελία σύμφωνα με τον τρόπο λειτουργίας των εταιρειών ταχυμεταφορών. Μετά από αυτό, το πακέτο θα επιστραφεί ως «μη παραδοθέν» και θα πρέπει να λάβετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων εκτός εάν διαπιστωθεί ότι η παραγγελία δεν παρελήθφη από δική σας υπαιτιότητά. Οι παραγγελίες που δεν παραδόθηκαν δεν θα αποστέλλονται ξανά. Θα πρέπει να δώσετε νέα παραγγελία.
Προϊόντα που φθάνουν μαζί
Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται μαζί σε μία συσκευασία και φθάνουν ταυτόχρονα. Εάν η παραγγελία είναι μεγάλη και αποστέλλεται σε περισσότερες από μία συσκευασίες, μπορεί να παραδοθούν ξεχωριστά – παρόλο που αυτό είναι σπάνιο.
Μπορούν να σταλούν παραγγελίες σε απομακρυσμένες περιοχές;
Ναι, αυτή τη στιγμή προσφέρουμε αποστολή σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη (δυσπρόσιτη) περιοχή με την ελάχιστη χρέωση.
Όταν η αποστολή γίνεται στις ανωτέρω τοποθεσίες (δυσπρόσιτες), θα πρέπει να γνωρίζετε τα ακόλουθα στοιχεία:
Τα έξοδα αποστολής θα ποικίλουν βάσει του μεγέθους και του βάρους της παραγγελίας. Οι χρεώσεις θα υπολογίζονται μετά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας.
Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση όταν η αποστολή γίνεται στις διευθύνσεις αυτές. Θα ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες στην Ολοκλήρωση Παραγγελίας. Εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας η παραγγελία θα παραδίδεται και στις δυσπρόσιτες περιοχές.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Δεχόμαστε πληρωμή:
 
Με κατάθεση στην τράπεζα
 
Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να πληρώσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας με κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς στην Τράπεζα ALPHA BANK.
Τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού είναι τα παρακάτω:
 
ALPHA BANK 
Αρ. λογ/σμού: 398002002000478 ΙΒΑΝ: GR4401403980398002002000478
Σε περίπτωση που η κατάθεση του συνολικού κόστους της παραγγελίας δεν ολοκληρωθεί εντός 2 εργασίμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί.
Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά και με κάθε άλλο μέσο πληρωμής εκτός της αντικαταβολής θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας, καθώς και η δέσμευση των προϊόντων, σε λογαριασμό της εταιρείας μας που εμφανίζονται στη φόρμα παραγγελίας και στο e-mail που θα λάβετε αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας, αναφέροντας ως αιτιολογία τον κωδικό παραγγελίας σας.
Εν συνεχεία θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης είτε με φαξ, στο 210 3243318, είτε μέσω e-mail στο info@vanitycosmetics.gr . Μετά τη λήψη έγκυρου αντίγραφου κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθείται η διαδικασία της επεξεργασίας της παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα. Σε περίπτωση μη λήψης αντιγράφου εντός 2 εργασίμων ημερών η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αζημίως.
Θα σας αποστέλλεται σχετικό μήνυμα ακύρωσης του αιτήματος παραγγελίας σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει.
Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι την αποστολή του(ων) προϊόντος(ων), θα ακολουθείται διαδικασία άτοκης επιστροφής των χρημάτων σας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας προκειμένου να μας δώσετε τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η κατάθεση.
 

Πιστωτική κάρτα
Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express.


PayPal
 
Το PayPal είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος πληρωμών στο διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο. Παρέχει ασφάλεια στις συναλλαγές καθώς δεν γνωστοποιεί τα στοιχεία πληρωμής στα αντισυμβαλλόμενα μέρη. Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν . Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να ανοίξετε πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα http://www.paypal.com
 
Αντικαταβολή
 
Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε θα πρέπει να το δηλώσετε στην αίτησή αγοράς του προϊόντος και να καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα κατά την παραλαβή του προϊόντος από τον μεταφορέα της επιλογής μας.

Προσοχή: Σύμφωνα με το Φορολογικό Νόμο 3842/2010 άρθρο 20 § 3 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων  (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πωλήσεις αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, μέσω τράπεζας , με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και με επιταγές. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά. Οι τράπεζες δεν επιτρέπεται να χρεώνουν αμοιβές για την κατάθεση των ποσών αυτών σε τραπεζικούς λογαριασμούς.»
Ως εκ τούτου οι παραγγελίες με αξία άνω των 3.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων θα πρέπει να εξοφλούνται είτε μέσω πιστωτικής κάρτας είτε με κατάθεση σε λογαριασμό είτε με τραπεζική επιταγή σε περίπτωση αντικαταβολής.