Όμορφα πόδια με περιποίηση στο σπίτι σου

18/6/2018 11:52:23 πμ


Τα πόδια μας χρειάζονται ξεκούραση και περιποίηση για τις διακοπές μας με 2 - 3 απλές κινήσεις, κάνοντας περιποίηση στο σπίτι μας.

1. Ξεκούρασε τα πόδια σου με το COOLING ICE SPRAY

Το προϊόν αυτό δίνει ενέργεια, ξεκουράζει και ανακουφίζει άμεσα τα κουρασμένα πόδια. Περιέχει αιθέριο έλαιο μέντας.

 

2.  Κάνε συχνά ποδόλουτρο κάνοντας peeling με το ONE MINUTE PEDICURE.

100% φυσικό peeling 100% για τα πόδια Συστατικά: αιθέρια έλαια από αμύγδαλο και από ροδάκινο, βιταμίνη Ε , θαλάσσιο αλάτι και έλαιο jojoba. Προσφέρει και στο πιο ξηρό δέρμα απίστευτη απαλότητα Το άρωμα του και τα αιθέρια έλαια που περιέχει δίνουν μια υπέροχη αίσθηση ευεξίας, ξεκουράζει τα πόδια, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και περιποιείται τα πετσάκια

 

3. Καταπολέμησε την ξηροδερμία που επιμένει  και εξελίσσεται σε σκληρύνσεις ή σε σκασμένες φτέρνες με πιο εξειδικευμένες κρέμες εντατικής φροντίδας, όπως η HEEL RESCUE BALM, μία πλούσια κρέμα για τα πόδια με σύμπλεγμα MARINA VITAL που θρέφει και προστατεύει το δέρμα.

 

4. Στις σκασμένες φτέρνες χρησιμοποίησε και το SMOOTH CALLUS REMOVER, για γρήγορη αφαίρεση των σκληρύνσεων για χρήση στο σπίτι, το οποίο είναι εύκολο στην χρήση.

 

Δοκίμασε λοιπόν να κάνεις την περιποίηση ποδιών στο σπίτι σου, η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε μία απολαυστική εμπερία αναζωογόνησης.