Brightening Skincare

15/1/2018 12:44:15 μμ

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την αντιμετώπιση των πανάδων & των δυσχρωμιών.

Οι κηλίδες και οι δυσχρωμίες –πολλές από αυτές σουνεβίρ του καλοκαιριού – δεν έχουν θέση στο λαμπερό πρόσωπο του χειμώνα. Η φωτογήρανση είναι μία από τις κυριότερες αιτίες καταστροφής της επιδερμίδας και η ηλιόλουστη χώρα μας την προσφέρει απλόχερα.


Η λεύκανση προσώπου επιτυγχάνεται με διαφορετικές θεραπείες ανάλογα το δέρμα, την ηλικία και το μέγεθος της ανάγκης. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνεται μετά το φθινόπωρο. Για να επιτευχθεί η λεύκανση χρειάζεται µια καλή προετοιµασία. ?ύο εβδοµάδες πριν, θα ήταν καλό να κάνεις έναν καθαρισµό και µία εβδοµάδα µετά µια θεραπεία ενυδάτωσης η οποία θα εξισορροπήσει τη λιπαρότητα ή την ξηρότητα ανάλογα µε τον τύπο της επιδερµίδας σου. Όταν η επιδερµίδα σου προετοιµαστεί πλήρως μπορείς να προχωρήσεις στην εφαρμογή της θεραπείας.

Οι προτάσεις μας

SWHITE - MARY COHR - Χρονο - καλλυντικά προϊόντα - φροντίδα κατά των δυσχρωμιών

Η μέθοδος S WHITE της MARY COHR βασίζεται στην φιλοσοφία των χρονο καλλυντικών και βοηθά στην επίτευξη ενός ορατού αποτελέσματος λεύκανσης σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, έτσι ώστε να αναδείξει ένα φωτεινό και λαμπερό πρόσωπο.

 

 

 

Το 1ο βήμα της μεθόδου S WHITE, είναι το Gel de lait Demaquillant Eclairicissant, (καθαριστικό γαλάκτωμα) που καθαρίζει σε βάθος το δέρμα και απομακρύνει το μακιγιάζ. Η σύνθεσή του είναι πλούσια σε Melanoxyl και καθαρή βιταμίνη C, χαρίζοντας άμεσα αποτελέσματα λεύκανσης.

 

Με την λευκαντική κρέμα ημέρας σε μόλις 30 ημέρες η επιδερμίδα γίνεται ορατά πιο φωτεινή και οι δυσχρωμίες μειώνονται

Η κρέμα περιέχει Melanoxyl και καθαρή βιταμίνη C, δύο δυνατά συστατικά λεύκανσης, ενώ τα αντηλιακά φίλτρα προστατεύουν το δέρμα στην διάρκεια της ημέρας.

Με την κρέμα νυχτός  μετά από 30 ημέρες η επιδερμίδα θα είναι ορατά πιο φωτεινή και οι δυσχρωμίες θα μειωθούν. Αυτή η κρέμα δουλεύει ενώ εσείς κοιμάστε, όταν οι κυτταρικές λειτουργίες λειτουργούν στο μέγιστο και το δέρμα δεν επηρεάζεται από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. Αυτή είναι η ιδανική ώρα για να δράσουν τα ισχυρά συστατικά λέυκανσης και να θεραπεύσετε ορατά το δέρμα σας.

 

tip για στιγμιαία λάμψη

Με την μάσκα S WHITE, σε μόλις 10 λεπτά η επιδερμίδα γίνεται μαγικά πιο φωτεινή και λαμπερή. Το Melanoxyl και η καθαρή βιταμίνη C, χαρίζουν άμεσα αποτελέσματα λόγω της υψηλής τους συγκέντρωσης. 

 

JANSSEN 

Η σειρά λεύκανσης ήταν η πρώτη σειρά που δημιουργήθηκε από την JANSSEN και γρήγορα απογειώθηκε προκαλώντας τη Φήμη Janssen cosmetics να εξαπλωθεί σε όλο το κόσμο!

Οι επιστήμονες έχουν ερευνήσει την λειτουργία μαυρίσματος του δέρματος και έχουν καταλήξει στα ειδικά συστατικά.

Η εταιρεία JANSSEN COSMETICS έχει χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αναπτύξει μια σειρά προϊόντων που βοηθούν στην ρύθμιση της παραγωγής της μελανίνης του δέρματος, την σειρά FAIR SKIN

 

Melafadin cleansing powder

Εκπλενόμενη πούδρα με πολύ ευχάριστο άρωμα και υφή , με βιταμίνη C για αποτελεσματική λεύκανση του δέρματος. Ήπιες καθαριστικές ουσίες αφαιρούν τους ρύπους και το μακιγιάζ από το δέρμα.

 

Μelafadin Toner

Τονωτική λοσιόν για λαμπερό δερμα με αποτέλεσμα λεύκανσης.

Με εκχυλίσματα μούρου , aloe vera και το βασικό συστατικό της σειράς:

 

SORR ένα σύμπλεγμα που αποτελείται από 2 φυτά (siegesbeckia orientalis και rabdosia rubescens)  το οποίο αναστέλλει την απορρόφηση της μελανίνης στα κερατινοκύτταρα, έχει καταπραϋντικη και αντιοξειδωτική δράση και προάγει μια ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.  

 

 

 

Meladafin Day protection

Κρέμα ημέρας με ενσωματωμένο δείκτη για προστασία ενάντια στην ακτινοβολία και για πιο λευκό και ομοιόμορφο δέρμα. Αποτρέπει τη νέα εμφάνιση των πανάδων. Με οργανικά και ανόργανα φίλτρα UVA & UVB. 

 

Λεύκανση προσώπου λοιπόν σε 4 στάδια 

1. Προστασία του δέρματος από τη UVA & UVB ακτονοβολία.

2. Μπλοκάρει τους δείκτες α- MSH στην επιφάνεια των μελανοκυττάρων.

3. Αναστέλλει την ωρίμανση της μελανίνης

4. Αποτρέπει την μελανίνη να φτάσει στα κερατινοκύτταρα.

 

tip

Το καλύτερο όμως προϊόν θα έχει μέγιστη αποτελεσματικότητα εάν έχει επιλεχθεί με τον τύπο δέρματος και τις ανάγκες σου. 

Στείλε μας μήνυμα εδώ:  για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση που πιθανός θα έχεις.

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Vanity Pro Fit - New in Town

27/12/2017 4:32:54 μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ